News Flash:

Ancheta la ITM Caras-Severin dupa ce un microbuz scolar a fost implicat intr-un accident rutier

25 August 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz scolar accident
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Caras-Severin a demarat cercetarile in vederea stabilirii caracterului unui eveniment produs luni, cand un microbuz ce apartine Centrului Scolar de Educatie Incluziva Aurora din Resita a fost implicat intr-un accident rutier. 
"La Inspectoratul Teritorial de Munca din Caras-Severin a fost comunicat un eveniment ce s-a produs luni, 22 august. Microbuzul care asigura transportul cadrelor didactice cu rol de asistenti la examenul de bacalaureat, sustinut la Liceul Tehnologic 'Decebal' din Caransebes, a fost implicat intr-un accident rutier pe ruta de intoarcere, Caransebes - Resita. In conformitate cu prevederile Legii 319/2006, a securitatii si sanatatii in munca, fiind vorba de un accident colectiv, au fost demarate cercetarile in vederea stabilirii caracterului acestui eveniment", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga. 
Microbuzul a fost acrosat de remorca unui TIR, iar in urma impactului sapte persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita pentru investigatii medicale. Doua persoane, soferul si un cadru didactic, au ramas internate, iar celelalte au suferit politraumatisme usoare, nefiind necesara internarea. 
Cercetarea la fata locului a fost efectuata de catre Serviciul Rutier al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, care urmeaza sa stabileasca acum cauzele producerii accidentului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005020 (s)