News Flash:

CNADNR va construi pasaje de tip „green bridge” pentru migratia ursilor pe Autostrada Lugoj-Deva

4 Iulie 2016
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
maxresdefault 09828600
Ministerul Transporturilor a autorizat vineri construirea ecoductului km 57+710 pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva - sectorul A, valoarea totala a lucrarilor autorizate fiind de peste 17,5 milioane de lei, fara TVA, informeaza Ministerul Transporturilor.
Constructia contine doua pasaje de tip „green bridge”, doua tuneluri si trei viaducte prin intermediul carora va fi permisa trecerea faunei de pe o parte pe alta a autostrazii.
Constructia ecoductului este amplasata in interiorul ariei protejate Podisul Lipovei - Poiana Rusca, judetul Hunedoara, pe teritoriul administrativ al comunei Lapugiu de Jos.
Pe langa realizarea ecoductului, proiectul prevede si executarea de lucrari la structura rutiera si terasamentele aferente, mutari si protejari ale instalatiilor, precum si lucrari de siguranta a circulatiei si de protejare a mediului.
Potrivit MT, acesta este cel de-al doilea ecoduct de tip „green bridge” care primeste autorizatia de construire pentru a asigura permeabilitatea mamiferelor mari.

ministerul transporturilor green bridge tuneluri viaducte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006588 (s)