News Flash:

Podul din peturi va mai sta doar cateva zile peste Bega. Sambata va fi dezasamblat

5 August 2014
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
 Podul din sticle de plastic de Cartea Recordurilor mai sta pe Bega pana la inceputul acestui weekend.
De sambata incepe dezasamblarea lui. Podul, care sta de mai bine de doua saptamani pe Bega, este un proiect al EcoStuff Romania, prin care se doreste tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste reciclarea sticlelor de plastic. De altfel, sambata, cand va incepe dezasamblarea podului, aceste sticle de plastic, peste 100.000, vor fi trimise pentru reciclare la Retim.
Acum se cauta cumparatori pentru celelalte materiale folosite – lemn si fier. Lemnul a fost folosit pentru podeaua podului, iar fierul, pentru confectionarea de custi, in care au fost plasate sticlele de la baza podului.
Initiatorii proiectului vor ca toate materialele sa fie refolosite, sa nu se arunce nimic, fiind un proiect ecologic.
„Vineri e ultima zi, sambata incepem dezasamblarea. Cautam pe cineva care sa ne cumpere partea de material lemnos si eventual custile de fier. Fierul e bun, lemnul poate fi folosit, scrie Tion.ro. Cautam pe cineva sa le cumpere. E lemn de brad”, spune Radu Rusu, initiatorul proiectului.
S-a trimis si documentatia pentru ca podul sa intre in Cartea Recordurilor, la Londra.
„Am trimis documentatia, astazi am primit raspuns ca au primit documentele si va dura pana in 12 saptamani sa le analizeze. Dar poate dura si mai putin. Ei trebuie sa analizeze toate informatiile si datele pe care le-am trimis, fotografii si videoclipuri cu realizarea podului. Am trimis aproximativ o mie de fotografii”, a explicat Radu Rusu.

cartea recordurilor weekend ecostuff romania retim radu rusu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1022 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027661 (s)