News Flash:

PNL ameninta cu motiune simpla, daca puterea nu renunta la plafonarea indemnizatiilor pentru mame

18 Mai 2017
899 Vizualizari | 0 Comentarii
mama cu bebe2
Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat joi ca PNL va depune o motiune simpla daca, pana la finalul saptamanii, guvernul nu va anunta ca renunta la intentia de plafonare a indemnizatiilor pentru mame.
"PNL someaza Guvernul sa anunte pana la finalul saptamanii renuntarea la intentia de plafonare a indemnizatiilor pentru mame. Solutia stimulativa de crestere a natalitatii este ca indemnizatia sa reprezinte 85% din venitul salarial pe ultimele 12 luni. In caz contrar, PNL va decide depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Muncii. Ideea plafonarii indemnizatieid e crestere a copilului este o abordare toxica care se contureaza la nivelul actualului Guvern PSD-ALDE", a declarat Raluca Turcan.
Turcan a mai spus ca in campania electorala, actualul guvern se "erija in pomanagiul-sef", care acum recurge la taieri.
"Culmea este ca actualul Guvern se erija in campanie in «pomanagiul sef», pentru a constata acum ca ajunge la taieri si la antagonizarea unor categorii sociale. Acelasi tipar il vedem si la Legea salarizarii unitare. In mintea PSD e ca si cum natalitatea in Romania a explodat, si nu suntem in realitate intr-un declin demografic accelerat, si nu ne intereseaza sa stimulam familiile active care sa aiba copii cu acces la o educatie de calitate si deci cu perspective pentru a aduce ulterior bunastare si prosperitate tarii", a mai spus Turcan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1998 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005913 (s)