News Flash:

Liviu Dragnea: NU trebuie sa discutam despre PENSII in cadrul Legii salarizarii

17 Mai 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Presedintele PSDLiviu Dragnea, anunta ca le-a cerut parlamentarilor Coalitiei majoritare sa inceteze orice discutii despre pensii in cadrul dezbaterilor privind Legea unica a salarizarii. O discutie despre pensii in general e necesara si ea va fi una mult mai ampla dupa adoptarea Legii salarizarii, mai spune seful PSD.
"Am cerut sa se retraga din textul Legii  salarizarii Articolul 40  referitor la pensiile de serviciu. Nu e nici locul, nici momentul sa abordam problemele legate de pensii. In acest domeniu e nevoie de o analiza mai ampla, care sa asigure echitatea in sistemul de pensii in ansamblul sau. Este clar ca sistemul de pensii necesita o discutie separata.  Din acest motiv, pana  vom aborda legea pensiilor, evident cu consultarea asociatiilor de pensionari, cred ca e mai intelept sa eliminam prevederile legate de pensii din Legea salarizarii unitare." a declarat presedintele PSD intr-o reactie pentru stiripesurse.ro


In aceste zile sunt discutii intense pe marginea Legii salarizarii unitare in Senatul Romaniei si nu de putine ori discutiile au devenit tensionate si s-au facut referiri la pensii.

psd liviu dragnea coalitiei majoritare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)