News Flash:

Plangeri multiple facute de fosta sotie a plutonierului MApN care si-a ucis iubita, ramase nesolutionate. Verificări la Politia orasului Titu

25 Ianuarie 2018
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
crima

Conducerea IPJ Dambovita a dispus, joi, verificari dupa ce fosta sotie a militarului care si-a ucis iubita intr-un coafor din Titu a spus ca a fost de mai multe ori la Politie, in urma batailor pe care le primea de la barbat, dar nu au fost luate masuri concrete.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Alexandra Ciurea, a declarat ca, joi, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a dispus efectuarea unor verificari dupa ce fosta sotie a militarului care si-a ucis iubita intr-un coafor din Titu a spus ca, in trecut, a sesizat politistii despre actele violentele ale barbatului.

”Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a dispus efectuarea de verificari cu privire la aspectele sesizate in spatiul public. Verificarile sunt efectuate de politistii Biroului Control Intern. In cazul in care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse masuri in conformitate cu prevederile legale in vigoare”, a declarat Ciurea.

Ciurea a adaugat ca tanara care a fost ucisa de militar nu depusese nicio plangere la Politie.


Militarul a mai fost anchetat pentru loviri sau alte violente, insa in cauza s-a dispus neinceperea urmarii penale.

”In anul 2011, la Politia Orasului Titu a fost inregistrat un dosar penal pe numele celui in cauza, pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere. S-au efectuat cercetari, partile s-au impacat. S-a dispus neinceperea urmaririi penale. Activitatile de cercetare penala s-au efectuat sub supravegherea si coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Racari”, a declarat Ciurea.

Magistratii Tribunalului Militar au decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a militarului care si-a ucis iubita intr-un coafor din localitatea Titu, judetul Dambovita.

Potrivit Ministerului Apararii Nationale, plutonierul Florin Oprea, specialist in grupa reparatii si conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Targoviste, este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioada in care a avut un comportament normal, nefiind implicat in alte evenimente. A trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor in vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata in data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divortat si are 2 copii.

Fosta sotie a militarului declara ca a fost de mai multe ori la Politie, in urma batailor pe care le primea de la barbat, dar nu au fost luate masuri concrete.


alexandra ciurea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004584 (s)