News Flash:

Pietonii indisciplinati si vitezomanii raman in continuare campionii amenzilor de circulatie, in Timis

5 Martie 2014
923 Vizualizari | 0 Comentarii
Furtună de amenzi, în ultimele zile, în județul Timiș. Polițiștii de la circulație au aplicat peste 1.300 de sancțiuni participanților la trafic care nu au respectat legea. Dintre cei amendați, peste 500 au fost pietoni care și-au riscat viața încălcand legea.
Pietonii au fost de departe cei mai indisciplinați, la cea mai recentă acțiune a polițiștilor. Amenzile dovedesc asta. Astfel, din 1300 de sancțiuni, 500 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație. Pietonii au fost urmați, la distanță considerabilă totuși, de vitezomani.
„Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Au fost aplicate 1.315 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 344 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi112 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi 503 de pietoni care nu au respectat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 174 de permise de conducere, 142 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Totodată, au fost reţinute şi permisele de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare. In zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurand activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.
Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040969 (s)