News Flash:

Revin targurile mari de cariere, la Timisoara

5 Martie 2014
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Cel mai mare targ de carieră din această primăvară va avea loc la Timişoara la jumătatea lunii martie şi va reuni aproximativ 40 de companii internaţionale, dar şi angajatori importanţi care activează pe plan local.
După o absenţă de patru ani, în perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, va avea loc targul de carieră Angajatori de TOP. Targul se adresează atat celor cu experienţă, cat şi proaspeţilor absolvenţi sau studenţilor care fac primii paşi în carieră, scrie Tion.ro.
„Mulţi dintre partenerii noștri au sau intenţionează să îşi dezvolte operaţiuni aici, Timişoara fiind în acest moment unul dintre oraşele cu o piaţă a forţei de muncă extrem de dinamică, ce oferă foarte multe oportunităţi de carieră pentru profesionişti cu experienţă, dar şi pentru juniori. Angajatori de TOP concentrează o mare parte dintre aceste oportunităţi de dezvoltare”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager, Angajatori de TOP.
Evenimentul din această primăvară oferă vizitatorilor oportunitatea să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor participante, să aplice la pozițiile deschise și să participe la workshop-urile susținute de companiile participante. De asemenea, targul de cariere este o modalitate prin care vizitatorii pot avea o primă discuție față în față cu angajatorii prezenți în cadrul evenimentului. Participarea la un astfel de proiect poate fi privită că un scurt interviu susținut în față angajatorilor; în urmă acestui prim contact ambele părți obțin informații utile pentru următoarele etape ale procesului de recrutare.
La ediţiile anterioare ale targului de cariere au fost acoperite aproximativ 25% dintre slujbele oferite de companiile prezente. In 2007 şi 2008, aproape 900 de candidaţi şi-au găsit o slujbă după ce au participat la acest targ.
La eveniment şi-au anunţat prezenţa 40 de companii multinaţionale, dar şi angajatori locali, din domenii diverse, precum IT&C, outsourcing, consultanţă, bancar, inginerie şi automotive.
Evenimentul din această primăvară se bucură de susţinerea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). ANOFM va fi prezent în cadrul evenimentului cu un stand de prezentare, oferind oportunităţi de carieră persoanelor cu studii superioare.
Accesul publicului va fi permis vineri – 14 martie, în intervalul 10 – 18 şi sambăta – 15 martie, în intervalul 10 – 17, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

plan local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0969 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029029 (s)