News Flash:

Ce greseli sa eviti cand te demachiezi

14 Noiembrie 2016
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
machiaj rid

Uite cum sa te demachiezi corect si care sunt cele mai mari greseli pe care trebuie sa le eviti! Demachierea pare a fi un pas extrem de simplu, insa multe dintre noi fac greseli in urma carora pielea are de suferit pe termen lung. Este foarte important sa respecti anumiti pasi ori de cate ori indepartezi machiajul si murdaria de pe fata.

Pe timpul zilei, machiajul atrage murdaria din mediul inconjurator si de aceea este esential sa te demachiezi la sfarsitul fiecare zile. Din pacate foarte multe femei fac greseala de a amana acest pas atat de important pentru piele. Din acest motiv apar deseori cosuri, iritatii si pete pentru aparitia carora nu gasim explicatie. Porii se incarca mult prea mult si pielea nu mai poate respira.

Prosopul cu care iti stergi fata trebuie schimbat cel mult la doua zile. Daca te numeri printre femeile care prefera sa isi spele fata cu gel de curatare sau pur si simplu cu apa calduta, trebuie sa stii ca prosopul cu care te stergi are un rol extrem de important. Pe aceasta mica bucata de material se acumuleaza bacterii si murdarie intr-un ritm alert. Schimba-l cel mult la doua zile si asigura-te ca este confectionat 100% din bumbac.

Nu agresa pielea cu produse de exfoliere puternice. Indiferent de tipul de piele, trebuie sa fii foarte delicata atunci cand te demachiezi. Miscarile trebuie facute in sensul aparitiei ridurilor. Demachierea ochilor trebuie facuta cu foarte mare grija. Nu are niciun sens sa iti freci genele cu putere pentru a indeparta mascara, caci le-ai putea rupe.

Evita servetelele demachiante. Acestea indeparteaza cu greu toate impuritatile si, in cea mai mare parte dintre cazuri, irita fata si ochii. Utilizeaza-le doar atunci cand este absolut necesar! Acum ca ai aflat cum sa te demachiezi corect, asigura-te ca nu mai repeti greselile prezentate mai sus! 


demachierea prosopul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)