News Flash:

Femeia care l-a reclamat pe politistul Marian Godina si-a dat demisia din PSD Brasov

23 Februarie 2016
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
marian godina
Consilierul judetean PSD Luana Minea, care l-a reclamat pe politistul Marian Godina, si-a anuntat, marti, demisia din cadrul PSD Brasov, dupa ce saptamana trecuta s-a autosuspendat de la conducerea Crucii Rosii Brasov, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov, Razvan Popa, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Luana Minea si-a prezentat demisia din cadrul partidului, dupa scandalul provocat in urma dezvaluirilor facute de politistul Marian Godina.
„Ceea ce a facut doamna Minea poate fi considerat indoielnic din punct de vedere al integritatii invocate in Codul de Etica al partidului. Din acest motiv, dansa a considerat ca este cel mai corect sa-si inainteze demisia si din organizatia municipala al carei membru era. Personal, apreciez gestul Luanei Minea de a renunta la toate calitatile avute ca urmare a sprijinului politic de care a beneficiat la un moment dat. Din acest moment, sper sa se stinga toate conflictele care au in prim-plan partidul. Celelalte sunt probleme pe care dansa le va rezolva personal, pe caile pe care le are la dispozitie“, a precizat Razvan Popa.
Ca urmare a demisiei din PSD, Luana Minea isi va pierde si mandatul de consilier judetean, asa cum prevede legislatia in vigoare.
In data de 17 februarie, Minea si-a prezentat demisia din cadrul Autoritatii Teritorilale pentru Ordine Publica (ATOP) Brasov, iar a doua zi s-a autosuspendat din functia de director al Crucii Rosii Brasov, institutie pe care a condus-o din 1990.
In 8 feburarie, politistul Marian Godina i-a retinut permisul, pentru neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni, unui apropiat al Luanei Minea, care se afla in dreapta soferului. Aceasta l-a avertizat pe politist ca va discuta cu superiorii sai, iar dupa doua zile i-a facut o sesizare pentru „comportament neadecvat“.
Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratului General al Politiei Romane care a deschis o ancheta la IPJ Brasov. Mediafax.ro

luana minea marian godina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)