News Flash:

Perchezitii DNA la Agentia de Protectie a Mediului Hunedoara

29 Mai 2015
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA fac, vineri, perchezitii la Agentia de Protectie a Mediului Hunedoara, Administratia Bazinala de Apa Mures si Administratia Geoparcului Dinozaurilor "Tara Hategului", intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie privind aprobarea construirii unei microhidrocentrale pe Raul Alb.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Alba fac cercetari pentru "infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013-2015", se arata intr-un comunicat de presa al DNA.
Anchetatorii fac noua perchezitii in Bucuresti si judetele Hunedoara, Mures si Cluj, din care trei sunt sediile unor institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutiile publice unde au loc perchezitii sunt Administratia Bazinala de Ape Mures, Administratia Geoparcului Dinozaurilor "Tara Hategului", cu sediul la Facultatea de Geologie si Geofizica din Bucuresti si Agentia de Protectie a Mediului Hunedoara.
Potrivit surselor citate, ancheta vizeaza modul de aprobare a construirii de microhidrocentrale pe Raul Alb.
La sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Hunedoara, procurorii anticoruptie au solicitat acte referitoare la avizul dat de institutie pentru construirea de microhidrocentrale pe Raul Alb, din Muntii Retezat, unde in urma cu aproape o saptamana a avut loc incidentul dintre activisti de mediu si reprezentantii firmei constructoare.
Procurori de la DNA Alba care fac perchezitiile la APM Hunedoara au anuntat ca vor ridica actele pentru a fi studiate in dosarul ce vizeaza acte de coruptie comise in perioada 2013-2015.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006254 (s)