News Flash:

TRAGIC! Doi elevi din Oradea s-au aruncat in gol de pe un bloc

29 Mai 2015
1417 Vizualizari | 0 Comentarii

Doi elevi din Oradea, de 15 si 17 ani, care fugisera de acasa de o saptamana si locuiau intr-un imobil abandonat, s-au sinucis, joi seara, aruncandu-se de pe un bloc cu zece etaje, dupa ce ar fi baut alcool impreuna cu alti amici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Maria Cotrau, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca doi elevi din Oradea, de 15 si 17 ani, s-au aruncat de pe o cladire cu zece etaje, iar martori din anturajul lor sustin ca inainte adolescentii consumasera alcool.

”Cei doi erau elevi in clasa a VIII-a si a X-a si au fugit de acasa in urma cu o saptamana. Locuisera intr-o cladire dezafectata din Oradea. Din primele cercetari rezulta ca nu erau consumatori de substante halucinogene sau droguri, insa erau cunoscuti consumatori de alcool”, a declarat Maria Cotrau.

Unul dintre tineri a cazut peste un rastel de biciclete, iar celalat pe spatiul verde. Medicii chemati la fata locului au declarat ca nu au putut decat sa constate decesul.

Procurorii nu au stabilit, deocamdata, motivele pentru care cei doi tineri s-au aruncat de pe blocul cu zece etaje, urmand sa fie audiate familiile sinucigasilor.

Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea daca cei doi au consumat si alte substante in afara de alcool.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006182 (s)