News Flash:

Patru scoli raman inchise in judetul Timis, din cauza vremii nefavorabile

21 Septembrie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala dumbrava
Scolile din judetul Prahova raman inchise pentru cursurile care se desfasoara dimineata, insa cresele sunt deschise, la solicitarea parintilor. In judetul Timis cursuri sunt suspendate in patru unitati de invatamant.
Autoritatile din Prahova au decis ca unitatile de invatamant sa raman inchise si joi, din cauza conditiilor meteo, insa numai pentru cursurile care se desfasoara dimineata, elevii care invata dupa amiaza urmand sa mearga la scoala.
Prefectul judetului Prahova, Madalina Lupea, a declarat ca decizia a fost luata in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului pentru Situatii de Urgenta Prahova, iar in cazul in care codul portocaliu de vreme rea se prelungeste, vor fi suspendate cursurile si pentru elevii care invata dupa amiaza.
Primaria Ploiesti a anuntat ca, in urma numeroaselor telefoane primite de la parintii care au copii la cresele aflate in administrarea municipiului, joi, aceste unitati prescolare vor fi deschise.
Prahova se afla, de miercuri de la ora 16, sub cod portocaliu de vreme rea.
In Buzau, potrivit Inspectoratului Scolar, unitatile de invatamant sunt deschise, chiar daca judetul se afla sub cod portocaliu de vreme rea.
“In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a hotarat ca unitatile de invatamant din judetul Buzau sa isi desfasoare cursurile in program normal”, a declarat inspectorul scolar general al ISJ Buzau, Geta Burducea.
Potrivit acesteia, s-a luat decizia ca elevii sa ramana in clase, sub supraveghearea profesorilor, in cazul in care instabilitate atmosferica va fi deosebit de accentuata, iar dupa diminuarea fenomenului meteo sa fie preluati de catre parinti.
In judetul Timis, cursurile sunt suspendate, joi, in patru unitati de invatamant , dupa ce furtuna puternica de duminica a afectat cladirile in care functioneaza.
Este vorba de Colegiul "I.C. Bratianu", Colegiul Tehnic de Vest, Liceul de Arte Plastice din Timisoara si scoala din localitatea Bethausen. Decizia de a suspenda cursurile a fost luata pentru siguranta elevilor, cladirile celor patru unitati de invatamant fiind afectate de furtuna de duminica. Liceul de Arte Plastice va fi inchis intreaga saptamana, pentru ca acoperisul unitati de invatamant a fost complet distrus de vantul puternic.
Miercuri, toate scolile din judetul Vrancea s-au inchis de la ora 15, in urma unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Si scolile din Dambovita si Prahova s-au inchis miercuri, din cauza conditiilor meteo. In Bacau, scolile au ramas deschise.
Avertizarea cod portocaliu de vijelii pentru judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau expira joi, la ora 10.00. Mediafax.ro

timis prahova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007582 (s)