News Flash:

Patru persoane, printre care doi copii, au fost ranite in judetul Iasi dupa ce masina in care erau a fost lovita de tren

8 August 2018
595 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de tren2

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite marti seara, dupa ce masina in care erau a fost lovita de un tren, in localitatea Vladeni, judetul Iasi. Cei doi adulti sunt in stare de inconstienta.
Accidentul feroviar a avut loc marti seara in localitatea Vladeni, din judetul Iasi, unde un tren a acrosat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au declarat ca au fost anuntati despre producerea unui accident feroviar.

"Am fost sesizati cu privire la producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Vladeni, din judetul Iasi. Din primele informatii reiese ca un tren a acrosat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata. In autoturism se aflau patru persoane, respectiv doi adulti si doi copii. Conform acestor date, cei doi adulti ar fi in stare de inconstienta", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Anca Vijiac.
Potrivit acesteia, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de Politie, dar si medicale.

Contactat telefonic, seful Regionalei Iasi a CFR, Constantin Axinia, a spus ca inca nu a fost anuntat despre incident.

"Nu am fost inca informat. Urmeaza sa vedem ce s-a intamplat. In general, noi suntem anuntati daca exista defectiuni majore la locomotiva", a spus Axinia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005647 (s)