News Flash:

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj au EVADAT

18 Ianuarie 2015
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat, sambata seara, din arestul IPJ, la ora transmiterii acestei stiri fiind instituita o alerta in intreg judetul pentru cautarea evadatilor.
UPDATE 08:00 Cluj: Alti doi dintre cei patru tineri evadati din arestul Politiei Judetene Cluj au fost prinsi
Alti doi dintre cei patru tineri evadati din arestul Politiei Judetene Cluj au fost prinsi, in noaptea de sambata spre duminica si, respectiv, duminica dimineata, politistii continuand cautarile pentru gasirea celui de-al patrulea evadat, dupa ce, sambata seara, l-au prins pe minorul de 16 ani.
Aceleasi surse au mai precizat pentru MEDIAFAX ca cel de-al treilea evadat a fost prins, duminica dimineata, in jurul orei 07:00, in zona garii din Cluj-Napoca, fiind vorba despre Tiberiu Lacatus, de 22 de ani, care fusese arestat preventiv pentru tentativa de omor.
Cei doi barbati au fost dusi in fata procurorului de caz pentru a fi audiati, au mai spus sursele citate.
Potrivit politistilor, la ora actuala, cautarile sunt continuate pentru depistarea si prinderea ultimului evadat, fiind vorba despre Alexandru Cristian Bartus, de 32 de ani, care are 1.80 metri inaltime, iar in momentul disparitiei purta o bluza vernil, de nuanta deschisa, haina si pantaloni sport, gri, cu doua dungi albastre si pantofi sport, alb cu negru.
Primul dintre cei patru tineri evadati din arestul Politiei Judetene Cluj, Daniel Catalin Baciu, in varsta de 16 ani, a fost prins, sambata seara, in zona garii din Cluj-Napoca, la cateva ore dupa disparitie.
Surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj au declarat, sambata seara, pentru MEDIAFAX ca, din primele date, a reiesit ca cei patru arestati preventiv, din care trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, ar fi reusit sa evadeze din arestul Politiei Judetene Cluj profitand de neatentia politistilor care erau de serviciu in aceasta seara.
Sursele citate au precizat ca sunt in continuare instituite filtre ale politistilor pe raza intregului judet, mai ales la intrarile si iesirile din localitati, dar si pe caile ferate, pentru gasirea ultimului evadat.
Potrivit acelorasi surse, reprezentantii IPJ Cluj au sesizat un procuroror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, care a inceput deja cercetarile pentru sararsirea infractiunii de evadare, in ceea ce ii priveste pe cei patru barbati aflati in arest preventiv. Totodata, potrivit surselor citate, procurorul de caz face cercetari si pentru savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu in ceea ce ii priveste pe politistii care erau de serviciu la arestul IPJ in momentul in care cei patru barbati au reusit sa fuga.
UPDATE 23:00 Unul dintre cei patru tineri a fost prins
Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sambata seara, din arestul Politiei Judetene Cluj, un minor in varsta de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat si prins de catre politistii clujeni in zona garii din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX
Potrivit unor surse din cadrul Politiei Cluj, oamenii legii au reusit sa il depisteze si sa il prinda pe unul dintre cei patru evadati, acesta fiind un minor de 16 ani, Daniel Catalin Baciu, care era arestat preventiv pentru furt calificat, evadatul fiind prins in zona garii din Cluj-Napoca.
Conform surselor citate, la ora transmiterii acestei stiri politistii continua cautarile pentru a-i prinde si pe ceilalti trei barbati evadati din arestul IPJ Cluj.
Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Cluj, trimis sambata seara, ceilalti trei barbati evadati cautati de politisti sunt: Alexandru Cristian Bartus, de 32 de ani, care are 1.80 metri inaltime, iar in momentul disparitiei purta o bluza vernil, de nuanta deschisa, haina si pantaloni sport, gri, cu doua dungi albastre, pantofi sport, alb cu negru; Tiberiu Lacatus, de 22 de ani care are 1,60 - 1,65 metri, un cercel in spranceana stanga si tatuaj pe brat si purta vesta albastra, de culoare inchisa, haina visinie si pantaloni sport, de culoare inchisa si Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, avand inaltimea de 1,65 metri si care, in momentul evadarii, purta blugi albastri, de culoare inchisa, si geaca de piele.
Surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj au declarat, sambata seara, pentru MEDIAFAX ca, din primele date, a reiesit ca cei patru arestati preventiv, din care trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, ar fi reusit sa evadeze din arestul Politiei Judetene Cluj profitand de neatentia politistilor care erau de serviciu in aceasta seara.
Sursele citate au precizat ca, in prezent, au fost instituite filtre ale politistilor pe raza intregului judet, mai ales la intrarile si iesirile din localitati, astfel de filtre fiind instituite si pe caile ferate.
Potrivit acelorasi surse, reprezentantii IPJ Cluj au sesizat un procuroror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, care a inceput deja cercetarile pentru sararsirea infractiunii de evadare, in ceea ce ii priveste pe cei patru barbati aflati in arest preventiv.
Totodata, potrivit surselor citate, procurorul de caz face cercetari si pentru savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu in ceea ce ii priveste pe politistii care erau de serviciu la arestul IPJ in momentul in care cei patru barbati au reusit sa fuga.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005141 (s)