News Flash:

Patronii clubului Colectiv, chemati la Parchetul General

15 Aprilie 2016
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
patron club
Cei sase suspecti din dosarul Colectiv, patronii clubului si reprezentantii firmei de artificii, au fost citati, vineri, la sediul Parchetului General, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Administratorii clubului Colectiv si reprezentantii firmei de artificii, toti urmariti penal pentru tragedia din toamna anului trecut, au fost citati de procurori pentru a se prezenta, vineri, la sediul Parchetului General, sustin surse judiciare.
Potrivit acestora, cei sase au fost chemati „pentru a li se comunica acte procedurale ce au fost efectuate si pasi premergatori trimiterii in judecata a dosarului”.
Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, joi, ca ancheta este aproape de final si ca ar putea fi trimisa in instanta in aproximativ doua saptamani.
Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea si Costin Mincu, dar si cei ai firmei de la care au provenit artificiile, Daniela Nita si Viorel Zaharia, au fost si pe 8 aprilie la Parchetul General unde li s-au adus la cunostinta noi acuzatii.
Alin Anastasescu, Paul Gancea, Costin Mincu, cei trei proprietari ai clubului Colectiv, dar si Daniela Nita, Cristian Nita si Viorel Zaharia, reprezentanti ai firmei de la care erau artificiile din Colectiv sunt in prezent cercetati sub control judiciar, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind una definitiva. Mediafax.ro

colectiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005668 (s)