News Flash:

Bijuterii pe patru roti in centrul Timisoarei, la o noua editie a Retroparadei de Toamna

23 Octombrie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
masini de epoca2
Centrul Timisoarei s-a umplut, sambata, de bijuterii pe patru roti. Cele mai frumoase masini de epoca din zona noastra, dar si din Ungaria si Serbia au putut fi admirate de trecatori. Printre ele s-au aflat si o masina care a apartinut unui lord englez, dar si cea mai urata masina din Europa in 1978.
In total, 76 de masini au fost prezente la editia din acest an a Retroparadei de Toamna de la Timisoara. La pranz, bijuteriile au fost parcate de proprietari in centrul orasului, pentru a fi admirate de trecatori.
„Au venit 75 de masini: una din Ungaria, 16 din Serbia, restul din Timisoara, Timis si Caras-Severin. Este a cincea editie de toamna”, am aflat de la Vlad Capotescu, organizatorul actiunii.
Retroparada reprezinta, insa, si o ocazie pentru colectionarii de masini de epoca sa se intalneasca, sa faca schimb de impresii si sa se cunoasca mai bine, a mai spus acesta.
„Este un lifestyle. Asa cum te intalnesti cu un prieten la o cafea, asa te intalnesti si cu un pasionat de masini de epoca”, a mai spus Capotescu, scrie tion.ro.
Iar pentru el acest mod de viata il are dintotdeauna, insa in ultimii zece ani, toate economiile sale au intrat in aceasta pasiune.
Printre bijuteriile care au putut fi admirate in centrul Timisoarei s-au numarat si un DKW F5, fabricat in Germania in 1935, cu cadru si sasiu din lemn si motor in doi timpi, un Saab din 1985, cea mai noua masina prezenta la retroparada, un Chevrolet Bel Air, masina cunoscuta din filmul „Havana” cu Robert Redford, o Dacia Sport, una din primele 300 fabricate in Romania, care a fost complet restaurata, pastrandu-se inclusiv culoarea originala, un Austin care a apartinut unui lord englez, dar si un Citroen Ami, care a primit in 1978 titlul de Cea mai urata masina din Europa, iar acum a devenit un Graal al colectionarilor.

centrul timisoarei retroparadei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004696 (s)