News Flash:

PANICA in centrul Timisoarei! Focuri de arma in Piata Victoriei

11 Septembrie 2015
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Scene incredibile in noaptea de miercuri spre joi, in Piata Victoriei din Timisoara
Politistii locali patrulau prin Piata Victoriei, in noaptea de miecuri spre joi, cand, in jurul orei 2.00, au observat ca langa localul Super Jackpot Club, in fata imobilului nr. 1A, are loc un conflict. Intre timp agentii au auzit si doua pocnituri puternice, asa ca s-au deplasat imediat la fata locului si i-au somat pe cei doi barbati sa inceteze. Respectivii s-au conformat si au fost legitimati: V.A, in varsta de 29 de ani, din Timisoara, si C.N., de 41 de ani, cu domiciliul in Cerneteaz – Giarmata. Ambii erau inarmati, scrie tion.ro.
„Primul dintre ei este agent de paza la societatea comerciala mai sus mentionata si avea asupra lui o tonfa si spray cu piper. Din primele declaratii reiese ca in incinta localului a izbucnit un conflict intre cei doi, avand loc si o agresiune fizica, motiv pentru care C.N. a fugit afara, iar agentul de paza a iesit dupa el. Din cauza faptului ca a fost agresat de agent, barbatul a scos un pistol cu bile de cauciuc si a tras doua focuri in directia angajatului localului, dar nu i-a produs vatamari corporale. De altfel, la controlul efectuat de politistii locali asupra lui C.N. s-a gasit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost gasite tuburile de la cartusele folosite”, au aratat reprezentantii Politiei Locale Timisoara.
La fata locului a fost solicitat si un echipaj SMURD pentru a ii acorda ingrijiri clientului ranit. Ulterior, cei doi barbati au fost condusi la Sectia 1 Politie pentru continuarea cercetarilor in acest caz, oamenii legii urmand sa stabileasca totodata si daca barbatul detinea legal pistolul gasit asupra lui.

piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005580 (s)