News Flash:

Pamela Anderson i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin

8 Iulie 2015
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Actrita si activista Pamela Anderson i-a scris lui Vladimir Putin o scrisoare deschisa, prin care ii cere sa blocheze nava "Winter Bay", care se afla in drum spre Japonia, transportand 1.700 de tone de carne de balena. Epistola fostei actrite din "Baywatch" a fost postata pe site-ul Sea Shepherd, fiind preluata si de grapevine.is.
In momentul in care a fost remisa scrisoarea, nava se afla in orasul norvegian Tromso, asteptand autorizatia din partea Rusiei pentru a tranzita Oceanul Arctic spre Japonia. In epistola, actrita isi exprima convingerea ca, la fel ca ea, si presedintinele rus iubeste animalele si respecta natura. "Presedinte Putin, poti opri acest tranzit ilegal interzicand vasului sa transporte incarcatura de carne de balena prin apele rusesti catre Japonia", scrie pamela Anderson.
"Va rog respectuos sa luati in considerare verificarea acestei incarcaturi si sa faceti ce puteti pentru a preveni tranzitarea catre Japonia a transportului ilegal", ii mai scrie actrita lui Vladimir Putin. Pamela Anderson il roaga pe liderul rus sa intervina si sa opreasca "macelul fara sens al balenelor aflate pe cale de disparitie din Islanda".

actrita vladimir putin scrisoare balena scrisoarea tranzit ilegal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)