News Flash:

Medicii sunt uimiti! S-a vindecat de cancer in 8 luni dupa ce a baut asta in fiecare zi!

7 Iulie 2015
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Femeia din imaginea alaturate a uimit lumea medicala dupa ce a reusit un lucru surprinzator.

Viata lui Ann Cameron, o femeie din Statele Unite, s-a schimbat radical in 2012. La sase luni dupa ce sotul ei a murit, a primit vestea ca sufera de cancer de colon in stagiul 3. A facut operatia si tratamentele recomandate de medici iar rezultatele au fost foarte bune.

6 luni mai tarziu insa, a aflat in urma unei radiografii ca tumorile canceroase au reaparut, ajungand de data aceasta si la plamani. Starea ei de sanatate se inrautatea pe zi ce trece, iar medicii i-au spus ca mai are de trait maxim 2 ani de zile.

Ann a fost distrusa de aceasta veste, insa nu s-a lasat batuta si a promis ca va incerca sa faca totul pentru a-si salva viata. In cele din urma, a inceput sa urmeze un tratament cu morcovi: consuma 2.2 kilograme zilnic, sub forma de suc.

In luna ianuarie a anului 2013, a mers la un control pentru a analiza evolutia bolii. In mod surprinzator tumorile s-au micsorat iar numarul de noduli limfatici umflati era mai mic. Totul se intampla la 8 saptamani dupa ce a inceput acest tratament cu morcovi.

A continuat sa il respecte, iar dupa 6 luni medicii i-au comunicat ca s-a vindecat, toate urmele de cancer disparand din corpul ei.

ann cameron vindecat cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004888 (s)