News Flash:

Dezvaluirile fetitei din „Titanic“ dupa 20 de ani: cum era Leonardo DiCaprio in spatele camerelor si ce scene au fost taiate la montaj

13 Aprilie 2018
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita

Actrita care a jucat rolul „fetei preferate“ a lui Jack in drama „Titanic“ a dezvaluit cum a fost sa lucreze cu Leonardo DiCaprio si a povestit intamplari fascinante de pe platourile de filmare, care va vor face sa va indragostiti mai mult ca niciodata de actorul in varsta de 42 de ani.

Titanic“ (1997) este unul dintre cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor, bazat pe povestea tragica a scufundarii celui mai mare vas din lume la acea vreme (1912), in timpul calatoriei din Anglia spre New York. Ecranizarea, regizata de James Cameron, a castigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film si Cel mai bun regizor, si a fost filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, pana cand „Avatar“, regizat tot de Cameron, l-a intrecut in 2010.

Filmul a lasat in urma numeroase scene iconice, insa cu siguranta va amintiti si scena in care Rose (Kate Winslet) decide sa coboare cu Jack (Leonardo DiCaprio) la clasa a treia, unde se distreaza copios, cu dans irlandez si bautura, alaturi de prietenii lui, printre care si o fetita adorabila pe nume Cora. Ea nu numai ca ajunge sa danseze cu Jack, dar ii spune si ca este „fata lui preferata“, atunci cand micuta se simte abandonata pentru Rose.


Numele ei este Alex Owens-Sarno si avea doar 8 ani cand a portretizat-o pe micuta Cora Cartmell, care calatorea spre America, impreuna cu tatal ei, cand Jack Dawnson a luat-o sub aripa lui protectoare. Acum, Alex are 28 de ani si inca lucreaza in Los Angeles ca actrita si scriitoare si isi aminteste cu drag de perioada in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.
Contactata de BuzzFeed si de revista Cosmopolitan, Alex a impartasit amintirile care i-au ramas vii in memorie, la 20 de ani de la turnarea filmului.

„Mama mea are o poza minunata cu mine, Leo, Kate si sora mea mai mica, Rachel, in timpul pauzei dintre filmarea scenei cu dansul. Este una dintre preferatele mele si imi aminteste cat de norocoasa sunt ca am lucrat cu doi dintre cei mai buni actori“, a spus Alex.
„A desenat lumea“ cu Leonardo DiCaprio
Actrita rememoreaza si prima scena pe care a tras-o cu DiCaprio: „Prima mea scena a fost una in care stateam cu Leo si desenam pe caietul lui, cand a zarit-o pe Rose si actorul care il interpreta pe tatal meu a venit si a spus «In regula, spune-i la revedere unchiului Jack» pentru ca el sa poata merge la ea“.

Din pacate, scena a fost taiata la montaj, dar inca exista pe DVD. Alex a explicat ca scurta intalnire a durat trei ore pentru a fi filmata, iar Leo a tinut-o ocupata petrecand timp cu ea si desenand: „Daca imi amintesc bine, desenam lumea, desenam ploaia, care era formata din lacrimile lui Dumnezeu“.

O alta scena care a fost taiata la montaj a fost cea in care Cora si parintii ei nu puteau iesi de pe un coridor al vasului, in timp ce apa se ridica.


Scena cu Cora si Jack, taiata la montaj FOTO 20th Century Fox

Leo i-a facut un portret pe care i l-a daruit
Alex a vorbit si despre generozitatea actorului, care o surprindea mereu cu sandvisuri cu unt de arahide si alte dulciuri in pauzele de filmare, si a povestit cum odata i-a daruit si un portret realizat de el.

„A mai fost o scena in care Leo ne deseneaza pe mine si pe tatal meu din film. Noi ne uitam spre Ocean si el ne desena, este scena in care o vede pe Rose pentru prima oara. Leo a semnat portretul acela pentru mine si era pastrat intr-o rulota, dar cineva mi l-a furat. Am fost foarte suparata“, a povestit actrita.

Galerie Foto

fetita2
titanic leonardo dicaprio filmare cameron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005192 (s)