News Flash:

Omar Hayssam, la DNA

18 Martie 2016
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
omar hays
Sirianul Omar Hayssam a fost adus vineri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, potrivit unor surse judiciare, in dosarul privind privatizarea IPRS Baneasa.
DNA face cercetari in acest dosar in legatura cu faptul ca, in cadrul procedurii de privatizare a acestui agent economic, au fost depuse mai multe inscrisuri false referitoare la experienta si capacitatea financiara a unei firme (reprezentata de Omar Hayssam), acte necesare pentru a participa la privatizarea IPRS Baneasa.
Omar Hayssam a fost condamnat de instantele din Romania in mai multe dosare: 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, 16 ani de inchisoare in dosarul "Volvo Truck", 3 ani de inchisoare in dosarul "Foresta Nehoiu", 2 ani de inchisoare pentru trecerea frauduloasa a frontierei.
In noiembrie 2015, sirianul Omar Hayssam a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 23 de ani si patru luni inchisoare in dosarul "Manhattan", in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea unor infractiuni economice. In acelasi dosar, fratele sau, Mohamad Omar, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare. De asemenea, cei doi frati au fost obligati sa plateasca in solidar suma de 7,8 milioane lei. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
In 2006 a fugit din Romania, fiind adus inapoi in tara in anul 2013.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005753 (s)