News Flash:

ALDE nu sustine candidatura primarilor de sector, cu exceptia lui Negoita, afirma Tariceanu

18 Martie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
ALDE nu sustine la alegerile pentru Capitala candidatura primarilor de sector in functie sau suspendati, cu exceptia edilului sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, joi, copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca acestia nu sunt sprijiniti nici de PSD in momentul de fata.

"Unii candidati sunt deja testati, am facut deja sondaje, nu in toate sectoarele din Bucuresti, stiu ca si PSD are sondaje si noi am facut sondaje ca sa vedem cum stau candidatii, cum sunt perceputi. Am vazut si ce a aparut in presa ieri, ca intr-adevar primarii care au functionat in sectoarele 1, 2, 4 si 5 sunt foarte bine pozitionati. Nu vorbesc despre sectorul 3, care, da, e inchis, am stabilit cu PSD ca va ramane tot domnul Negoita (Robert Negoita - n.r.) sa candideze, dar ma refeream la celelalte sectoare si va pot confirma ca au un procent de sustinere ridicat, insa noi am hotarat sa ne prezentam cu alti candidati. 

Adica, nu ne prezentam cu domnii primari de la sectorul 4, de la sectorul 5 care au dreptul sa candideze ca independenti. Eu nu vreau sa pronunt nume. Avem propriii candidati. Daca actualii primari care sunt in functie sau suspendati vor sa candideze, o vor face, dar nu din partea noastra. Nu-i sustine nici PSD in momentul de fata, nu am auzit un astfel de punct de vedere de la ei", a afirmat Tariceanu, intrebat despre negocierile cu PSD pentru alegerile locale din Bucuresti. 

testati sondaje psd robert negoita negocierile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008211 (s)