News Flash:

Obiceiul sanatos pe care trebuie sa il faci in fiecare dimineata. Corpul tau iti va multumi - Obicei foarte bun si sanatos. Nu cere timp. In 2 minute l-ai si facut

18 Octombrie 2017
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
apa
Obiceiul sanatos pe care trebuie sa il faci in fiecare dimineata. Corpul tau iti va multumi

Niciun organism nu poate supravietui fara apa, asta stim cu totii, asa cum stim ca apa este mai mult decat necesara pentru o digestie sanatoasa. Stiati insa ca, consumul de apa pe stomacul gol poate vindeca multe afectiuni cum ar fi obezitatea, constipatia, varsaturile, boli ale rinichilor si boli uterine?

Mai mult, consumul de apa pe stomacul gol este benefic si pentru problemele la inima, dureri de cap, diabet, gastrita, artrita. Apa, consumata dimineata pe stomacul gol, poate trata si durerile de gat si infectiile la ureche.
Intrucat beneficiile consumului de apa pe stomacul gol au fost demonstrate stiintific, in Japonia acesta este primul lucru pe care oamenii il fac atunci cand se trezesc dimineata.


Iata ce trebuie sa faceti si voi:

1. Indata ce va treziti dimineata, beti 160 ml de apa. Daca este prea multa apa pentru voi, consumati la inceput mai putina apa si incepeti sa cresteti cantitatea pe parcurs.
2. Spalati-va apoi pe dinti si dupa ce v-ati facut igiena orala asteptati 45 de minute inainte de a mai bea sau manca ceva.
3. Dupa ce s-au scuns cele 45 de minute, puteti, in sfarsit, sa va serviti micul dejun.
4. Dupa ce ati luat micul dejun se recomanda sa nu mai mancati nimic altceva in urmatoarele 2 ore.

Daca veti face din cele 4 puncte de mai sus un obicei, fiti siguri ca veti reusi sa va vindecati de mai multe boli. Ultimele cercetari arata ca prin consumul apei pe stomacul gol, dimineata, va puteti ameliora urmatoarele probleme
Artrita – in numai 3 zile dupa ce ati inceput procesul
Constipatie – 10 zile
Probleme gastrice – 10 zile
Diabet – 30 de zile
Tensiune arteriala crescuta – 30 de zile
Tuberculoza – 90 de zile.

Aceasta metoda este mai mult decat recomandata pentru a va mentine sanatosi, mai ales ca nu prezinta niciun efect secundar. Veti oberva ca veti incepe sa urinati mai des indata ce deprindeti acest obicei, insa nu e nimic iesit din comun avand in vedere ca incepeti sa consumati mai multa apa.
Acest remediu mentine corpul hidratat si activ tot timpul. Un alt obicei cu la fel de multe beneficii ca si consumul de apa pe stomacul gol, este consumul de ceai, obicei de ale caror beneficii chinezii si japonezii sunt constienti. Atat in China cat si in Japonia, se obisnuieste sa consume foarte des ceai.

Este, de altfel, mai indicat sa nu se consume apa rece intrucat poate incetini procesul digestiv. Apa rece solidifica alimentele uleioase care incep sa se depuna pe peretii intestinelor. Acumularea acestora creste riscul de cancer. De aceea, va recomandam sa nu consumati apa rece, ci, mai degraba sa fie usor calduta sau chiar ceai neindulcit.
Consumul apei dimineata devreme scade riscul bolilor de inima. Desigur, nu inseamna ca daca incepem sa consumam apa dimineata pe stomacul gol nu trebuie sa mai fim atenti la eventualele simptome ale bolilor de inima. Daca vedeti sa aveti ameteli, transpirati sau aveti o stare de amorteala si durere in bratul stang, incepeti sa investigati. Si dureri ale maxilarului, pieptului care nu va lasa sa va odihniti noaptea, pot fi simptome ale unor afectiuni ale inimii.

preluat de pe andreilaslau

artrita constipatie probleme gastrice diabet tuberculoza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007797 (s)