News Flash:

Oana Zavoranu, in sala de judecata. Afla motivul

22 Septembrie 2017
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
zavoranu
A crezut ca scapa de probleme, dar nici vorba de asa ceva! Oana Zavoranu a fost chemata, de urgenta, in fata judecatorilor. „Timpul si Dumnezeu si lucrurile vor demonstra inca o data ca eu nu am mintit niciodata.”

Cand credea ca a scapat definitiv de probleme, Oana Zavoranu primeste inca o lovitura.

Oana Zavoranu a fost chemata in fata judecatorilor de bucuresteanca Aristeia M., care a pierdut deja un proces cu vedeta. Nemultumita de solutia data de judecatorie, reclamanta a atacat sentinta, la tribunal, iar primul termen urmeaza sa fie stabilit in curand. "Respinge plangerea (formalata de Aristeia M. - n.r.), ca neintemeiata. Obliga pe petenta la plata catre intimata ZAVORANU IOANA a sumei de 1.000 lei, cheltuieli de judecata, reprezentand onorariu avocatial, cu aplicarea art. 451 alin. 2 C. proc. civ.Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare", au dispus magistratii, in prima instanta.

Le-a invins in instanta pe vrajitoare

La finele anului trecut s-a incheiat celebrul proces al vrajitoarelor care au santajat-o pe Oana Zavoranu. Roxana Lider si Rada Minca, cunoscute ca vrajitoarele Vanessa si Melisa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la cate trei ani inchisoare cu suspendare. Vanessa si Melisa isi faceau publicitate in mass-media, unde se prezentau ca 'vrajitoare' sau 'clarvazatoare', aratandu-si disponibilitatea pentru asa-zise consultatii in urma carora erau contactate de catre victime. Prin monitorizarea presei, Vanessa si Melisa identificau persoane publice, cu mare potential financiar, care se gaseau in diferite situatii defavorabile, in general in conflict cu alte persoane publice, si le creau acestora falsa reprezentare ca problemele au fost generate de practicile oculte initiate de ele. Prin aceste metode, cele doua luau legatura cu victimele carora le solicitau la inceput, pentru initierea ritualului, diverse bunuri sau obiecte cum ar fi: articole personale de imbracaminte, papusi, piroane (cuie mari), cutite, iconite, miere de albine etc. Ulterior, pentru desfasurarea ritualului care se prelungea in timp sub diferite pretexte, vrajitoarele pretindeau obiecte de valoare - bijuterii, autoturisme - si diverse sume de bani din ce in ce mai mari, au explicat procurorii. Oana Zavoranu a fost determinata de vrajitoare sa incheie mai multe contracte de vanzare a unor bunuri mobile si imobile sau contracte de imprumut cu garantie imobiliara la un pret subevaluat in raport cu valoarea de piata, aceasta activitate fiind, de fapt, camatarie disimulata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014235 (s)