News Flash:

Marcel Toader, DEZVALUIRE DE ULTIMA ORA

21 Septembrie 2017
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
toader maria
Marcel Toader a explicat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ce are de gand sa faca in procesul de divort cu sotia sa, cantareata de muzica populara Maria Constantin.


Omul de afaceri marcel Toader este in plin scandal de divort cu interpreta de muzica populara Maria Constantin. daca aceasta din urma a ales sa fie foarte retinuta in declaratii, nu acelasi lucru s-a intamplat cu Marcel Toader, care a facut pana si dezvaluiri intime despre cea care i-a fost sotie.


Cei doi trebuiau sa se separe la notar, insa Marcel Toader nu s-a prezentat, preferand sa mearga mai departe cu divortul.


In cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, Marcel Toader a explicat ce are de gand sa faca in procesul de divort cu Maria Constantin.


„O sa solicit sa fie aduse imaginile de la aeroport de atunci. O somez public pe doamna Chihaia ca ea a fost la lectiile de canto. Au trecut aproape doua luni, iar Maria nu vine cu nicio proba in apararea ei. Ea nu a reusit sa pastreze secretul divortului nostru”, a spus Marcel Toader.


„Noi in seara aia am vorbit despre toate probabilitatile posibile. Ea mai avusese acum patru ani o istorie de viata, care ramasese in presa din Targu Jiu. I-am spus ca la un moment dat o vor cauta si in pantofi. Au fost zeci de dati in care o trageam de maneca sa aiba grija ce face… Cand ea a recunoscut, in secunda doi am sunat-o pe sotia acestui domn. Dupa care i-am sunat mama Mariei pentru ca sunt convins ca mama ei stia de lucrurile astea… Maria nu are scrupule. Voiam sa aplanam totul intre noi”, a mai spus Marcel Toader.

marcel toader televiziune maria constantin scandal divort sotie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011825 (s)