News Flash:

Oana Roman ar putea naste prematur

15 Noiembrie 2013
1442 Vizualizari | 0 Comentarii

Oana Roman şi iubitul ei, Marius, vor apărea în această seară la show-ul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, unde vor dansa împreună pentru un caz social. Insărcinată în luna a şasea, vedeta se expune riscului de a naşte prematur.

Oana Romana a povestit că a acceptat fără să stea pe ganduri propunerea producătorilor de la "Dansez pentru tine". Fiica lui Petre Roman este fericită că are posibilitatea de a ajuta pe cineva să-și împlinească un vis, așa cum și ei i s-a împlinit unul, acela de a avea un copil.

Zillele acestea Oana s-a antrenat de zor în Buftea, pentru ca momentul să fie perfect. Numai că, medicii, trag un semnal de alarmă.

"In perioada sarcinii, o gravidă are nevoie să facă multă mişcare, desigur, dacă sarcina decurge fără probleme. Asta nu înseamnă însă că poate să ţopăie sau să sară, ci să practice înotul, mersul pe jos sau alergarea uşoară. In cazul în care vorbim de continenţă uterină, adică atunci cand uterul nu stă bine închis, orice mişcare care măreşte presiunea asupra uterului poate să crească şansele de naştere prematură. Oricum, chiar şi în caz de evoluţie normală a sarcinii, trebuie consultat medicul pentru că există anumite limite în ceea ce priveşte mişcarea", a explicat un cunoscut medic primar specialist în obstetrică-ginecologie pentru ring.ro.

"Am vorbit cu Oana chiar zilele trecute despre participarea ei la această emisiune şi mi-a spus că a discutat cu medicii despre acest lucru şi că se simte bine. Sigur că există un risc, dat fiind faptul că este însărcinată în luna a şasea, dar e un risc controlat", a spus tatăl Oanei, Petre Roman.
Omg.ro


pro tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006011 (s)