Rapida si racoritoare, ideala pentru zilele fierbinti: Supa de castraveti si avocado
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
Mod de preparare
1. Intr-un blender, amesteca jumatate de castravete cu un avocado curatat de coaja si sambure, iaurtul, zeama de limeta, ardeiul iute, ceapa, jumatate din patrunjel, 250 ml apa plata foarte rece, 1 ½ lingurite cu sare si ¼ lingurita cu piper. Mixeaza-le pana amestecul devine fin si cremos.
2. Taie celalalt avocado si restul de castravete cubulete si presara-le in supa rece. Daca iese prea groasa supa, mai adauga apa plata foarte rece pana ajunge la densitatea dorita. Asezoneaza cu sare si piepr, daca mai este cazul, si da la rece o ora.
3. Intr-o incinge untul si rumeneste crevetii decorticati 2-3 minute sau pana capata culoarea rozalie si apetisanta.
4. Serveste supa de avocado si castraveti alaturi de crevetii trasi in unt. Ecuisine.ro
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006110 (s)
Comentarii (0)