News Flash:

Masca ce elimina petele si cosurile chiar de la a doua utilizare

5 Martie 2018
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

Perioada adolescentei poata lasa in urma acnee si cu timpul, pielea dumneavoastra poate fi deteriorata de pete si riduri. Utilizati aceasta masca de fata daca va confruntati cu pete sau riduri. Aceste masti vor face minuni.

Combinatia de  miere, nucsoara si scortisoara:
Scortisoara poate reduce riscul de boli cauzate de bacterii datorita proprietatilor anti-fungice, anti-virale si anti-microbiene. Nucsoara elimina acneea si este de asemenea un anti-inflamator. Mierea ajuta la dezinfectare si accelereaza procesul de vindecare al acneei si este un agent anti-bacterian. Lamai va ajuta la disparitia petelor si cicatricilor. Pentru aceasta masca aveti nevoie de o lingurita de miere, o lingurita de suc de lamaie, jumatate de lingurita de scortisoara si jumatate de nucsoara. Se amesteca toate ingredientele si se face o pasta. Eliminati lamaia daca aveti pielea sensibila. Aplicati pasta pe fata dar fiti atenti sa sa evitati zona ochilor si a gurii. Lasati sa-si faca efectul pentru cel putin 15 minute. Apoi spalati fata cu apa calda si aplicati crema pe care o folositi de obicei.

Aloe vera si curcuma:
Aceasta combinatie este o buna sursa de enzime, substante nutritive si polizaharide care elimina toxinele din piele. Amestecati o lingurita de pulpa de aloe vera si de turmeric pana devine o pasta. Aplicati pasta pe zonele afectate. Lasati sa stea pentru 20 de minute apoi spalati imediat.

Lapte si miere:
Laptele calmeaza pielea iritata si va ajuta la eliminarea rosetii. Aveti nevoie de o lingura de lapte sau iaurt si una de miere. Aplicati amestecul si lasati 10-15 minute.

Masca de avocado si banane:
Banana si avocado au o multime de vitamine si minerale care ajuta la regenerarea pielii, facand-o moale. Taiati banana si avocado si puneti-le intr-un blender. Le puteti amesteca cu miere sau ulei de masline. In primul rand spalati-va bine pe fata dupa care aplicati masca. Lasati sa stea 20-30 de minute si apoi clatiti cu apa calduta. Aceasta masca poate ajuta la hidratarea pielii si este foarte eficienta in estomparea cicatricilor lasate de acnee.


laptele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004857 (s)