News Flash:

O noua TRAGEDIE pe terenul de fotbal (VIDEO)

17 Mai 2015
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
tragedie fotbal
Un fotbalist de numai 21 de ani a murit in Argentina dupa ce s-a lovit cu capul de un zid de beton care inconjura terenul de joc.

Potrivit agentiei de presa argentiniene Clarin, Emanuel Ortega a fost declarat decedat, joi dimineata, dupa ce a suferit o fractura de craniu acum doua saptamani, in timpul unui meci. Ortega, care evolua la clubul de divizia a cinceaSan Martin de Burzaco, a intrat intr-un duel umar la umar cu un adversar de laJuventud Unida, dar a intrat cu capul in zidul de beton de pe marginea terenului.

Ortega a fost operat de urgenta pentru o dubla fractura de craniu saptamana trecuta, dar, din pacate, ieri dimineata fotbalistul a incetat din viata.

La doar o zi de la incident, antrenorul lui Ortega se arata revoltat de lipsa masurilor de siguranta impotriva acelui zid. "E la doar un metru de teren. E o nebunie, nu exista niciun fel de protectie pentru jucatori. Se iau masuri de precautie mereu impotriva fanilor, se fac ziduri inalte pentru ca ei sa nu poata arunca pietre, dar se uita alte lucruri importante. E o rusine", a spus Cristian Ferlauto, managerul celor de la San Martin de Burzaco.

Galerie Video


emanuel ortega ortega san martin burzaco juventud unida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007482 (s)