News Flash:

O noua strada se amenajeaza la Timisoara. Va lega doua iesiri importante din oras si va avea piste de biciclete si trotuare

19 Noiembrie 2018
990 Vizualizari | 0 Comentarii

Doua iesiri din Timisoara vor fi legate de o noua strada care, in curand. va putea fi folosita de soferi ca un fel de centura. Astfel, traficul rutier din oras poate fi evitat pe o portiune insemnata in zona de nord.

Este vorba despre Calea Aradului si Calea Torontalului care vor fi legate de noua strada ce va fi realizata de Primaria Timisoara. In acest moment, strada respectiva este una cu pamant si pietris, iar unii soferi s-au mai aventurat pe ea.

„Este vorba despre artera care asigura legatura intre Calea Aradului si Calea Torontalului. Era un drum pe care unii se mai incumetau sa intre. E o noua artera ce va fi amenajata. Facem acolo o strada cu piste pentru biciclete, 2 benzi de circulatie si trotuare„, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Practic, noua strada porneste de pe Calea Aradului, dupa sensul giratoriu de la marginea orasului si iese pe DN6, drumul care leaga Timisoara de Cenad.

sursa:opiniatimisoarei.ro

Galerie Foto

drum_torontalului_aradului_3
calea aradului calea torontalului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007004 (s)