News Flash:

O noua practica sexuala, descoperita de adolescenti. Cum pot face asa ceva?

25 Martie 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
Adolescentii americani implicati in relatii amoroase obisnuiesc tot mai des sa faca schimb de parole (de e-mail, de Messenger, de Facebook etc.), pentru a-si demonstra, astfel, dragostea pe care le-o poarta partenerilor.
Schimbul de parole este noul mod de a face sex al adolescentilor americani, scrie newyorktimes.com. Tinerii isi demonstreaza afectiunea pentru parteneri lasandu-i pe acestia sa le acceseze conturile de email si de mesagerie instant, precum s profilurile de pe retelele de socializare, scrie poatenustiai.ro.
„E un mod prin care iti demonstrezi increderea in prietenul tau”, spune Tiffany Carandang, eleva la un liceu din San Francisco, adaugand ca n-are nimic sa-i ascunda prietenului sau si nici acesta nu are secrete fata de ea.
Autoarea Rosalind Wiseman sustine ca schimbul de parole se aseamana intr-un fel cu sexul, gestul fiind descurajat de adulti si implicand o anumita doza de vulnerabilitate.
„Replica folosita de adolescenti e intotdeauna aceeasi: daca suntem intr-o relatie, trebuie sa-mi oferi totul”, spune Wiseman.

tiffany carandang
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007591 (s)