News Flash:

O nou DECEPTIE LA RIO! Corina Caprioriu a ratat bronzul la judo

9 August 2016
832 Vizualizari | 0 Comentarii
corina caprioriu
Corina Caprioriu s-a calificat luni in semifinalele concursului rezervat categoriei 57 kg la turneul de judo de la Jocurile Olimpice. Sportiva noastra este sigura ca va lupta in aceasta seara pentru o medalie fie ea de aur sau argint, daca ajunge in finala, fie de bronz, daca va fi sa piarda confruntarea din sferturi.
Caprioriu a avut primul tur liber si in runda secunda, optimi de finala, a trecut de Nora Gjakova din Kosovo, cu 2-0, dupa doua yuko in cele 4 minute regulamentare.
Pentru un loc in semifinale judoka noastra a intalnit-o pe Chen-Ling Lien din Taiwan, o adversara cu un cap mai inalta si care a inceput foarte energic.
Caprioriu a surprins-o insa pe adversara sa cu un ippon (100 puncte) si a incheiat meciul in mai putin de un minut.
In semifinalele programate dupa ora 22:05 judoka noastra a intalnit-o pe reprezentanta gazdelor Rafaela Silva. A fost un meci extrem de echilibrat care, in afara celor patru minute regulamentare in care nu s-a punctat, a avut nevoie de alte trei minute suplimentare.
Dupa o priza prelungita a ambelor judoka, Silva a obtinut 10 puncte pentru un yuko si astfel s-a impus in fata sportivei noastre. Corina Caprioriu a luptat nu doar in fata unei adversare extrem de tenace, dar si impotriva unui public ostil.

Caprioriu a pierdut la limita (0-1) meciul cu Telma Monteiro din meciul pentru medalia de bronz. O mica neatentie a facut diferenta intr-un meci in care portugheza a refuzat in mod repetat lupta si a tras de timp cat a putut de mult. Finalul a gasit-o pe Corina Caprioriu in lacrimi.

corina caprioriu jocurile olimpice caprioriu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039163 (s)