News Flash:

Alte patru jucatoare de top 10 sunt OUT de la US Open

2 Septembrie 2018
1404 Vizualizari | 0 Comentarii

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) are doar motive de liniste, chiar daca a parasit US Open 2018 inca din primul tur. Romanca e sigura ca va avea un avantaj urias in fruntea ierarhiei WTA dupa terminarea competitiei de la Flushing Meadows, iar infrangerea lui Angelique Kerber, 6-3, 3-6, 3-6 cu Dominika Cibulkova o scapa de emotii si in clasamentul pentru Turneul Campioanelor.
Nemtoaica Angie Kerber era singura care se putea apropia de Simona, o victorie pe hard-ul de la US Open putand-o aduce la doar 800 de puncte in spatele lui Halep. Dar Cibulkova a fost mai puternica, a eliminat lierul mondial in turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonima cu finalul emotiilor pentru constanteanca.  

Cum Caroline Garcia (4 WTA), Petra Kvitova (5 WTA) si Jelena Ostapenko (8 WTA) au pierdut si ele in noaptea de sambata spre duminica, Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Sloane Stephens sunt singurele jucatoare din top 10 ramase in turneul nord-american. Dintre ele, Svitolina poate acumula cele mai multe puncte in cazul unui succes, 6.315, avansul lui Halep nu va putea cobori sub 1.746 de puncte.
Pentru sezonul de ciment asiatic, unde va juca la turneele de la Wuhan, Beijing si Singapore, Simona ramane cu misiunea de a ramane prima in WTA Race pana la Turneul Campioanelor, de la Singapore, pentru a-l ataca din postura de favorita principala. Singura jucatoare sigura de participare, Halep are si in acest top un avans considerabil, fiind urmata de Angelique Kerber. Din nou, in cazul in care castiga US Open, Svitolina ar deveni principala amenintare, putand urca pana la 5.600 de puncte, cu 1.310 mai putine decat Simona. ProSport.ro


simona halep turneul campioanelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)