News Flash:

O mamica si-a gasit gemenele in cosul de rufe. Ce a urmat... - VIDEO

15 Ianuarie 2017
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
fete in cos

Copiii mici isi gasesc adeseori un prilej de joaca folosindu-se de obiectele din imediata lor apropiere. Chiar si hainutele pot fi usor transformate in cele mai neasteptate jucarii. Privind aceste imagini, nu se poate sa nu fim emotionati de atata dragalasenie si inocenta. Aceste fetite gemene au gasit un motiv de distractie in sosetele stranse ghem de catre mama lor, iar imparteala pe care o fac e cu totul nepretuita.

Stella si Lilah nu stiu inca sa vorbeasca, dar se inteleg prin sunete, priviri si gesturi expresive. Una dintre ele sta comod in cosul pentru rufe inconjurata de o multime de hainute, iar cealalta raspunde prompt rugamintilor surorii ei de a aduce mai multe lucruri in cos.

Ceea ce gaseste fetita la indemana sunt tocmai sosetele lor stranse asemeni unor mingiute care abia incap in manutele lor mici si cu care se pot juca in voie.

„Uit ce ti-am adus, iti place? Seamana cu o mingiuta! Pot sa aduc mai multe si ne vom juca impreuna cu ele! Ce zici?” – i-ar spune una dintre fetite, surorii ei.

„Da, imi place! Cu cat vom avea mai multe, cu atat ne vom juca mai frumos!” – i-ar raspunde cealalta.

La un moment dat amandoua se aseaza fata in fata in cosul pentru rufe si imediat incep o disputa aprinsa pe impartitul „mingiutelor”. Sunt adorabile!

Galerie Video


copiii mici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006823 (s)