News Flash:

O femeie de 55 de ani a scapat de durerile de genunchi in doar cateva zile cu aceasta bautura

29 Noiembrie 2017
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura femeie dureri

Durerile de genunchi sunt o problema foarte raspandita mai ales in randul persoanelor in varsta de peste 50 de ani. Problema are caracter cronic, ingreuneaza activitatile de zi cu zi, reduce autonomia de miscare si afecteaza calitatea vietii suferinzilor

Articulatia genunchiului joaca un rol critic in asigurarea miscarilor de mers, stat in picioare, sarit, alergat, respectiv in mentinerea unei posturi corporale corecte. Bolile articulare inflamatorii afecteaza in principal genunchii.

 

Odata cu inaintarea in varsta, gradul de lubrifiere a articulatiilor scade, iar tendoanele si ligamentele se fragilizeaza. La varsta a 3-a, genunchii devin foarte predispusi la accidentari.

 

In continuare iti vom prezenta un remediu natural sugerat de catre o cititoare in varsta de 55 de ani care, cu ajutorul sau, a reusit sa se vindece de durerile articulare de genunchi. Cititoarea ne-a relatat ca remediul a dat rezultate in decurs de numai cateva zile. Acum foloseste zilnic tratamentul si nu mai intampina probleme de mers.

 

Eficienta remediului consta in ingredientele sale cu efect terapeutic asupra sanatatii tendoanelor, ligamentelor si articulatiilor. Este vorba de fapt despre o combinatie de alimente cu efect antiinflamator, in special ananas si scortisoara. Ananasul si portocalele abunda in vitamina C, care sustine sanatatea sistemului osos, iar bromelaina si scortisoara poseda un efect antiinflamator puternic care incurajeaza recuperarea articulatiilor.
 

Iata reteta de preparare:

 

Ingrediente:

 

• 1 cana de suc de portocale 100% natural

 

• 1 pliculet de gelatina

 

• 2 cani de ananas taiat cubulete

 

• 2 lingurite de scortisoara

 

• 1 cana de apa

 

• miere dupa gust

 

Metoda de preparare:

 

Rastoarna laolalta ananasul, gelatina, scortisoara, mierea si sucul de portocale in robotul de bucatarie si paseaza-le bine. Poti completa cu apa daca vrei sa subtiezi sucul. Dupa preparare, depoziteaza bautura la frigider.

 

Dupa inchegare, remediul este gata de consum.

 

Mod de administrare:

 

Consuma zilnic 3-4 linguri inainte de fiecare masa. Repeta procedeul timp de 7 zile si vei sprijini vindecarea articulatiilor. Vei fi surprins cat de repede lucreaza! www.secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)