News Flash:

Noi promisiuni! Pana la sfarsitul lunii vor sosi primele doua tramvaie complet reabilitate

26 Iunie 2015
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvaie noi
Primarul Nicolae Robu da asigurari ca pana la sfarsitul lunii iunie vor sosi primele doua tramvaie complet reabilitate, iar urmatoarele vor veni intr-un ritm mai alert, intrucat exista deja prototipul. 
„Am informatii ca pana la finele acestei luni vor veni ambele tramvaie. Nu pot spune ziua”, a spus Nicolae Robu.
Aspectul tramvaielor care vor circula in Timisoara in urma reabilitarii a fost decis de calatori, dupa ce edilul-sef i-a consultat pe timisoreni asupra acestei chestiuni, punandu-i sa voteze pe facebook modelul care le place. Cat despre culoare, ele vor fi alb-violet. „Orice alta culoare ar fi avut conotatii politice. Va dati seama ce interpretari ieseau daca alegeam tot galben, cum a fost inainte? PNL curat!”, a remarcat Robu, potrivit ziuadevest.ro.
Tramvaiele timisorenilor vor fi reabilitate si modernizate in fabricile Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Calatori Arad, companiile care au castigat licitatia organizata de municipalitatea timisoreana. Un tramvai reabilitat costa in jur de 480.000 de euro. 
„Reabilitarea lor presupune ca se va schimba absolut totul, cu exceptia sasiului, a boghiului si a rotilor. Vor arata ca si cele de la Siemens. Vor avea toate dotarile si facilitatile: incalzire la fiecare scaun, climatizare, internet, instalatie de sonorizare, sase camere video montate in fiecare vagon, scaune confortabile si cu un design modern, sistem de actionare ultramodern, exact de tipul celui folosit de firmele mari, de renume”, a explicat seful administratiei timisorene.
Potrivit acestuia, vor fi reabilitate minimum 30 de vagoane din parcul RATT, iar cele care sunt prea distruse si nu se mai preteaza sa fie refacute vor fi inlocuite cu altele noi.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)