News Flash:

VIDEO cu puternic impact emotionat - Stela Popescu, vizibil slabita pe scena la ultima aparitie in public, cu doua zile inainte de a muri. Prezenta semnele unui accident vascular cerebral

24 Noiembrie 2017
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
stela7

Toti apropiatii regretatei artiste sunt uluiti de vestea disparitiei ei, insa semnele oboselii s-au revazut chiar la un eveniment pe care l-a onorat cu doar doua zile inainte de a muri.

Un eveniment monden unde Stela Popescu fusese invitata cu doar doua zile inainte sa fie gasita moarta in sufrageria ei a lasat sa se vada ca problemele de sanatate a artistei si-au pus amprenta. Intr-adevar, toti cei care au cunoscut-o au marturisit ca nu-i placea sa caute alinare, pentru ca era o femeie foarte puternica, pregatita sa treaca peste orice. Totusi, la acest eveniment despre care mentionam, ea a fost ajutata sa ajunga pana la scena, unde a primit o diploma onorifica. A vorbit inclusiv publicului cu acelasi haz care a facut-o sa fie atat de iubita de romani.

Luna viitoare, Stela Popescu ar fi implinit 82 de ani. Joi, insa, firul vietii i s-a rupt, lasand in sufletele romanilor care au iubit-o durere, dar si multe momente frumoase.

Galerie Video


stela popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005693 (s)