News Flash:

Primăria Timișoara a pierdut procesul!

No Name a obținut anularea dispoziției de demolare a construcțiilor „ilegale” de pe terenul ștrandului

29 Februarie 2024
93 Vizualizari | 0 Comentarii

No Name a reușit să obțină anularea dispoziției prin care primarul Dominic Fritz solicitase demolarea construcțiilor „ilegale” de pe terenul ștrandului. Aceasta este o hotărâre definitivă a Curții de Apel Timișoara, care a venit într-un dosar în care, inițial, Tribunalul Timiș a dat dreptate primăriei. Reprezentanții ștrandului No Name, în special cei ai firmei Soldado SRL, au câștigat procesul împotriva primarului Timișoarei și au reușit să anuleze dispoziția de demolare emisă de Dominic Fritz în aprilie anul trecut. Practic, este vorba despre un recurs, deoarece inițial cererea lor fusese respinsă de Tribunalul Timiș. În orice caz, hotărârea este definitivă.

„Admite recursul declarat de recurenta reclamantă Soldado SRL împotriva sentinţei civile nr. 761/04.10.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 2989/30/2023 în contradictoriu cu intimatul pârât Primarul Municipiului Timişoara, având ca obiect anulare act administrativ. Casează sentinţa recurată. În rejudecare, Admite cererea formulată de reclamanta Soldado SRL în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Timişoara. Anulează Dispoziţia Primarului Municipiului Timişoara nr. 709/26.04.2023. Definitivă”, se precizează în sentința pronunțată miercuri, 28 februarie, de judecătorii Curții de Apel Timișoara.


Reprezentanții Primăriei Timișoara afirmă că vor continua să urmeze demersurile începute anul trecut.

„Primăria are trei sentințe favorabile în procesele cu clubul No Name. Așteptăm motivarea instanței pentru ultima decizie și vom continua demersurile pentru a recupera suprafețele de teren ocupate fără contract și sumele datorate pentru ocuparea fără contract a terenului”, a declarat, pentru ziarul Tion, Serviciul de Comunicare al Primăriei Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006003 (s)