News Flash:

Cinci localitati din judetul Constanta, inca izolate vineri dimineata din cauza nametilor

31 Ianuarie 2014
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Cinci localitati din judetul Constanta erau înca izolate vineri dimineata din cauza nametilor, iar echipele de interventie lucreaza pentru deszapezirea drumurilor care fac legatura cu aceste sate si comune, în prezent, toate localitatile constantene fiind alimentate cu electricitate si apa potabila.
Astfel, potrivit Comandamentului pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, vineri dimineata, erau izolate comunele Cogealac si Ghindaresti si satele Dunarea, Tudor Vladimirescu si Dunareni, iar în prezent se lucreaza pentru deszapezirea drumurilor nationale si judetene care fac legatura cu aceste localitati izolate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Echipele de interventie actioneaza pe drumurile nationale si judetene pentru deszapezire si deblocarea masinilor abandonate pe partea carosabila, la ora transmiterii acestei stiri fiind deblocate drumurile nationale DN 39 Constanta - Vama Veche, DN 3 Murfatlar - Constanta, DN 22C Murfatlar - Cernavoda, DN 22A Ovidiu - Mihail Kogalniceanu, DN 38 Constanta - Negru Voda si DN 2A Hârsova - Constanta, precum si drumurile judetene DJ 391 Mangalia - Negru Voda - Cerchezu, DJ 391 DJ 392 Negresti - Cobadin - Topraisar - Biruinta, DJ 395 intrearea în DN38 Chirnogeni - Plopeni, DJ 308 Mereni - Lanurile - Ciocârlia de Sus, DJ 381 Medgidia - Ciocirlia de Sus si Movilita - Potârnichea, DJ 226 Lumina - Navodari - Corbu, DJ 224 Medgidia - Tortomanu - Silistea, DJ 222 Râmnicu de Jos - Târgusor - Mihail Kogalniceanu - Medgidia - Pestera, DJ 392 Dumbraveni - Independenta, DJ 391A Furnica - Olteni, DJ 307 Sipote - Deleni, DJ 228 Nazarcea - Ovidiu, DJ 392 Amzacea - Independenta, DJ 391 Topraisar - Biruinta, DJ 394 23 August - Pecineaga, DJ 223B Pestera - Ivrinezu Mare, DJ 226 Corbu - Sacele - Istria, DJ 391 Negru Voda - Cerchezu, DJ 225 Tirgusor - Mireasa, DJ 226B Gradina - Cogealac - Tariverde, DJ 391A Oltina - Baneasa - Valeni - Sipote - Olteni, DJ 223 Ion Corvin - Aliman - Rasova, Dj 393 intrearea DJ 391 Arsa.
În ultimele 24 de ore, s-au mai semnalat 12 autoturisme blocate în zapada, în care se aflau 23 de persoane, toate aceste cazuri fiind rezolvate, iar oamenii fiind în prezent în siguranta. Totodata, în cursul noptii de joi spre vineri, un autovehicul TATRA, apartinind MApN, a actionat pentru deblocarea a doua tiruri si doua autocisterne în zona localitatii Ovidiu, la intersectia DJ 228 cu DN 2A.
De asemenea, în cursul noptii au continuat si misiunile de asistenta medicala, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta trimitând autospeciala SMURD de transport victime multiple la Centrul de Primire Urgente Baneasa pentru preluarea mai multor pacienti. Ambulanta, care are în echipaj medic si asistent medical specializati în medicina de urgenta, a preluat o tânara si bebelusul ei nascut în dimineata de 30 ianuarie, dupa ce au fost adusi din localitatea Petrosani de autospeciala senilata a Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri. Totodata a preluat o femeie care a nascut la domiciliu, în Almalau, si bebelusul ei, o tânara din Baneasa cu sarcina la termen, o pacienta cu avort spontan si un barbat cu fractura. Toti au fost fi adusi la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, fiind asistati medical pe toata durata transportului de la Baneasa la Constanta, misiunea finalizându-se în aceasta dimineata la ora 04.05.
Si la aceasta ora se actioneaza cu utilaje specializate pe toate drumurile nationale si judetene pentru deszapezire, iar autoritatile fac în continuare apel catre toti cetatenii judetului Constanta sa nu plece din localitatile de domiciliu decât daca sunt nevoiti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0776 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029742 (s)