News Flash:

Ninsori abundente in Maramures! Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutai, restrictionat

5 Ianuarie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutai, intre localitatile Mara si Baia Sprie (900 metri altitudine), a fost restrictionat joi pentru vehiculele cu masa maxima totala de 7,5 tone, conform Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.
De asemenea, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Maramures, Amalia Babici Man, a declarat pentru AGERPRES ca pe toate drumurile nationale, judetene si comunale se circula in conditii de iarna, iar in timpul noptii de miercuri spre joi, lucratorii care asigura intretinerea celor peste 800 kilometri de drumuri judetene au intervenit pentru curatarea carosabilului.
"S-a lucrata intens pe toata durata noptii pentru a readuce drumurile in stare de operabilitate. Imediat dupa oprirea ninsorii s-a intervenit in forta pe toate tronsoanele de drumuri si inca se mai lucreaza", a spus Amalia Babici Man.
Potrivit acesteia, se circula in conditii de iarna pe DN 18, DN 19, DN 17 C, DN 1C si DJ 184, prin Pasul Pietrosul Rodnei, Pasul Stefanitei, Pasul Huta — Certeze si Pasul Gutai.
AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006158 (s)