News Flash:

Nicusor Dan il da in judecata pe Ponta si Ghita

24 Noiembrie 2016
911 Vizualizari | 0 Comentarii
nicusor dan
Presedintele USR, Nicusor Dan, a depus astazi, la Tribunalul Bucuresti, plangeri impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita, carora le solicita cate 500.000 de lei daune morale, „pentru repetatele calomnii” pe care cei doi le-ar fi adus USR si lui personal.


Desi a recunoscut public ca a luat bani de la ONG-urile finantate de controversatul om de afaceri, George Soros, Nicusor Dan afirma ca, datorita afirmatiilor facute de cei doi, imaginea lui a avut de suferit.
„In urma repetatelor calomnii la care am fost supusi, depunem azi, la Tribunalul Bucuresti, o actiune impotriva lui Ponta Viorel Victor si o actiune impotriva lui Ghita Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati Romania si mie personal si le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit”, a declarat Nicusor Dan, la sediul instantei.


Potrivit acestuia, cei doi ar fi spus ca USR si liderul partidului ar fi „oamenii lui Soros”.


„Este vorba de aceasta campanie infama cum ca suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte si de anii '50. (...) Vor urma si altii, pentru ca, desi la inceput am luat in ras aceasta chestiune, pare ca ea ne afecteaza imaginea si e normal, suntem intr-o societate democratica, cine greseste trebuie sa plateasca”, a afirmat Nicusor Dan. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006735 (s)