News Flash:

Bine de știut!

Nicolae Ciucă: "Este dificil de discutat de impozitare progresivă și avem și un argument tehnic, nu avem pregătirea necesară"

5 Iunie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto banatulazi ro

În vestul țării, liderul Partidului Național Liberal a respins propunerea PSD privind impozitarea progresivă începând cu anul viitor. Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat la Arad că România nu are capacitatea tehnică necesară pentru impozitarea progresivă, un sistem pe care îl consideră eficient, dar care necesită o digitalizare adecvată. Nicolae Ciucă, președintele PNL, a subliniat la Arad că partidul său sprijină cota unică de impozitare, considerând că aceasta și-a demonstrat eficiența economică.

Aceste declarații au fost făcute în contextul unei întrebări de la Radio Timișoara.

“Vom continua să susținem această măsură pentru că și-a dovedit eficiența economică. Este dificil de discutat de impozitare progresivă și avem și un argument tehnic, nu avem pregătirea necesară, digitalizarea necesară să putem să aplicăm cu adevărat o astfel de măsură. Este foarte greu să estimăm acum un termen când se pot relua discuțiile, dar în momentul de față trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să vedem care este realitatea”, declară Nicolae Ciucă.

În ultimul timp, subiectul impozitării progresive nu a mai fost adus în discuție în spațiul public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008461 (s)