News Flash:

Nestle exporta 40 la suta din napolitanele si cafeaua solubila produse la fabrica din Timisoara

23 Mai 2014
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
Grupul elvetian Nestle, care a investit 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara de la achizitia din 2001, exporta in prezent 40% din napolitanele si cafeaua solubila produse in aceasta unitate in 12 state si intentioneaza sa intre si pe alte piete externe.
"Aproximativ 25% din exporturi sunt reprezentate de napolitane, sub brandurile Balaton in Ungaria, Mura in Bulgaria si Nesquick in celelalte state. Exploram toate statele din Europa cu brandul Nesquick, sunt proiecte care se realizeaza in timp", a declarat directorul fabricii din Timisoara, Ramon Mendivil.
Oficialii companiei au aratat ca nu au fixat un target pentru cresterea ponderii exporturilor. Printre alte state in care exporta se numara Grecia, Olanda, Franta, Marea Britanie si Israel.
In ceea ce priveste brandul Joe, acesta este destinat exclusiv pietei romanesti si este al treilea contributor la businessul Nestle Romania, cu o pondere de 10%, incluzand atat napolitanele, cat si inghetata. Acesta este devansat in ordine de brandul Nescafe, care are o pondere de 18% din afaceri, si produsul culinar Maggi, cu 17%. In total, segmentul dulciuri reprezinta 16% din cifra de afaceri a Nestle Romania. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028158 (s)