News Flash:

Invitație pentru timișoreni

în perioada 08 – 11 iunie are loc EXPO MOBILA, expoziţia naţională dedicată industriei mobilei, la CCIAT

30 Mai 2023
271 Vizualizari | 0 Comentarii


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziției naționale dedicate industriei mobilei, EXPO MOBILA, care va avea loc în perioada 8 - 11 iunie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22).

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât persoanelor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier, cât și firmelor contractante. Această expoziție adună producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesați să-și promoveze produsele pe piața din Timișoara și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor fi expuse și puse în vânzare piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată și diverse accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decorațiuni pentru amenajări interioare și exterioare, precum și produse de curățenie și altele.

Atât publicul larg, cât și profesioniștii din domeniu - arhitecți de interior și designeri de mobilier - vor găsi mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:

O varietate de stiluri (clasic, modern), modele și designuri;
O gamă diversă de mobilier pentru apartamente și case;
Mobilier la prețuri direct de la producător, potrivit pentru toate bugetele;
Consiliere în alegerea celor mai bune piese de mobilier;
Posibilitatea de achiziționare imediată sau plasarea de comenzi la prețuri speciale.
Programul de vizitare este următorul: joi-sâmbătă, între orele 10:00-20:00, duminică, între orele 10:00-18:00. Intrarea este gratuită.

 Informații suplimentare se pot obține:
Tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis•yahoo.com, Roxana Bonchiș - organizator expoziție.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014724 (s)