News Flash:

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care primarul unei comune din Gorj a decis sa demisioneze din functie

2 Mai 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Silviu Ionut Stan
Primarul comunei Albeni, Silviu Ionut Stan (PMP), a anuntat ca demisioneaza, acesta declarand marti, corespondentului MEDIAFAX,ca decizia sa are legatura cu atitudinea consilierilor locali, care l-ar fi jignit. In plus, o consiliera i-ar fi spus sotiei edilulului ca barbatul i-a facut avansuri.
Silviu Ionut Stan, a castigat primul mandat de primar al comunei Albeni, din judetul Gorj, iar dupa mai putin de un an a demisionat, exprimandu-si gestul pe facebook.
„Dragi locuitori ai comunei Albeni, va multumesc pentru toata sustinerea pe care mi-ati acordat-o in campania electorala si in timpul mandatului.Sper ca nu v-am dezamagit pana acum si sunteti multumiti de realizarile facute de mine in comuna Albeni. Sunt foarte multe lucruri de facut in comuna, lucruri pe care eu impreuna cu dumnevaostra, locuitorii acestei comune, imi doream sa le realizam. De cand am plecat pe acest drum si pana in prezent, singura mea dorinta a fost ca si comuna noastra sa prospere.Vreau sa va anunt ca, incepand cu data de 01/06/2017 imi voi inceta mandatul prin demisie, din cauza consilierilor din Consiliul Local Albeni.Mereu au fost impotriva mea, m-au jignit, de multe ori nu s-au prezentat la sedintele de indata, sedinte ce nu sunt platite, au mers la Consiliul Judetean unde m-au denigrat, mi-au adus reprosuri si chiar s-au gandit sa-mi aduca cearta in familie, stiu dumnealor ce vreau sa spun. Singurul lucru care m-ar face sa ma razgandesc ar fi dizolvarea acestui Consiliu Local”, a scris primarul pe contul lui de facebook.
Primarul Silviu Ionut Stan a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca de cand e primar a ajuns sa aiba „cearta in familie”.
Acesta sustine ca o consiliera de la UNPR ar fi spus ca edilul i-ar fi facut avansuri sexuale pentru a fi numita in functia de viceprimar, iar ea ar fi refuzat.
„I-a spus sotiei ca nu am vrut sa o pun viceprimar, pentru i-as fi facut avansuri sexuale si ea a refuzat. Asa a spus o consiliera de la UNPR care reprezinta o comunitate. Aceasta a fost picatura care a umplut paharul, dar au fost si multe altele. Sotia nu s-a suparat, dar este si ea profesoara. De pe urma mea sunt ei consilieri. Eu am scos patru consilieri de la UNPR. De la partid nu mi-am dat demisia. Consilierii locali tot timpul au fost impotriva mea, pentru ceea ce fac eu. Ma doare ca mi-am pus demisia din cauza unor consilieri care nu sunt in stare sa faca nimic in comuna Albeni. Sunt singur impotriva tuturor”, se plange edilul.
Acesta a mai spus ca singurul lucru care l-ar face sa se razgandeasca in ceea ce priveste decizia de a demisiona este dizolvarea Consiliului Local.
Peste 30 de localnici au mers, marti, in fata Primariei Albeni, pentru a-l convinge pe edil sa renunte la aceasta decizie. Secretarul institutiei a anuntat ca va prezenta documentul la urmatoarea sedinta a Consiliului Local.
„Domnul primar si-a inregistrat vineri demisia. Inca nu a intrat in circuit, pentru ca nu ne-a fost inca repartizata. Obligatia mea este ca, dupa ce o primesc, sa o inaintez in prima sedinta de Consiliu Local, pentru a lua act de demisia primarului. Dupa ce se face aceasta procedura se inainteaza demisia catre prefect, in vederea emiterii ordinului”, a precizat pentru MEDIAFAX, Razvan Nica, secretar in cadrul Primariei Albeni.
Tanarul a candidat la Primaria Albeni din partea UNPR, iar fuziunea cu PMP l-a adus in acest partid. Reprezentantii PMP Gorj sunt nemultumiti de atitudinea primarului si cred ca „a fost o palarie prea mare” pentru Silviu Ionut Stan.
„Primarul dovedeste lipsa de responsabilitate, de discernamant, probabil a fost palaria prea mare pentru el si a constatat ca in functia de primar nu se descurca. Nu este un om care sa stea in aceasta functie. Nu are niciun an de cand a fost ales primar al comunei Albeni. Nu a reusit nici macar sa cunoasca legislatia in vigoare, cand spune ca miscoreaza indemnizatiile consilierilor. Dar de ce nu a inceput cu micsorarea salariului lui, daca tot vrea sa fie un om binevoitor. Spune sa-si dea demisia consilierii ca sa ramana el primar, nu cunoaste care este rostul lui ca primar”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Davitoiu, presedintele PMP Gorj. MEDIAFAX
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013094 (s)