News Flash:

Mircea Badea, atac dur la Andreea Esca!

10 Aprilie 2016
1662 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea badea
Clipul piesei "Despre smerenie" al celor de la Taxi a creat ecouriintregi in randul internautilor. Lumea s-a divizat in doua, intre cei care sustin construirea Catedralei Neamului si cei care sunt de acord cu versurile piesei.

In clip apar nume mari ale showbizului din Romania, printre careAndreea EscaStefan Banica Jr, Andi Moisescu, Razvan Simion, Dani OtilAlexandru AndriesOana PelleaDorina Chiriac si multi altii. Oamenii sustin ideea celor de la Taxi, iar acest lucru a fost taxat de catre Mircea Badea.

Omul de televiziune considera ca este ipocrizie din partea lor sa cante aceasta piesa cand nici ei nu traiesc "in spatii mici".  "Dumnezeu iubeste lemnul si spatiile mici, dar Banica nu! El are un bloc facut cu boltari, turnicheti si fier forjat :) Jumatate dintre astia din clip locuiesc in sudemetri  patrati, penthouse gen. Nu va e scarba de atata ipocrizie?

P.S. Eu nu sunt competent pe teme religioase, nici nu l-am intalnit pe Dumnezeu caPetrache Lupu si Dan Teodorescu, dar, din cate stiu, fiul lui Dumnezeu a fost rastignit pe o cruce din lemn. Eu stiu ce sa zic despre iubirea pentru lemn a divinitatii…", a scris Mircea Badea pe blogul sau.

clipul despre smerenie taxi ecouri internautilor catedralei neamului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)