News Flash:

Pronuntarea in dosarul Referendumului, pe data de 22 aprilie

8 Aprilie 2016
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Pronuntarea in dosarul Referendumului va avea loc pe data de 22 aprilie, in ultimul cuvant in fata instantei Liviu Dragnea cerand sa fie achitat pentru ca se considera nevinovat.
Liviu Dragnea a declarat in ultimul cuvant in fata instantei in procesul Referendumului ca se considera nevinovat si cere achitarea. "As vrea sa va rog sa nu luati in seama caracterizarea facuta de DNA. Nu aceasta este atitudinea mea fata de oameni. Marturie stau cei 20 de ani in serviciul public. Militantii, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor indeamna lumea la vot pentru ca este sensul unei campanii electorale. La referendum a fost o confruntare dura intre poporul roman si Basescu. Niciun partid nu putea obtine foloase necuvenite. Cred cu tarie in nevinovatia mea si solicit achitarea", a spus Liviu Dragnea, vineri, in fata completului de judecata.
Procurorii DNA au cerut magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie pedeapsa cu executare pentru presedintele PSD Liviu Dragnea, pedeapsa minima solicitata de DNA fiind intre trei si cinci ani de inchisoare. In cererea procurorilor se arata ca liderul PSD ar fi tratat alegatorii ca pe niste obiecte, iar neprezentarea la vot a fost vazuta ca "un moft, nu ca un drept".
Ca raspuns, in sala de judecata, aparatorul liderului PSD a declarat ca "Dragnea nu era actor in aceasta campanie electorala. Inculpatul nu putea sa urmareasca nici pentru sine, nici pentru altii foloase necuvenite. (...) Faptul ca a oferit spectacole cu clovni, baloane si zane nu cred ca e un motiv ca un om sa stea in inchisoare. Nu i-a tratat pe alegatori ca pe simple obiecte. Dragnea a urmarit ca orice politician dintr-o lume democratica sa atraga cat mai multi cetateni la vot".
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) l-au condamnat, in 15 m
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004398 (s)