News Flash:

MIRACULOS! Acest barbat avea 260 kilograme si A SLABIT UIMITOR! Acum are 80 kg. Nu poti sa crezi cat de mult s-a transformat

7 Ianuarie 2016
5508 Vizualizari | 0 Comentarii
omul gras
Un american care la varsta de 27 de ani cantarea peste 260 de kilograme a reusit o performanta demna de apreciat. Decis sa isi schimbe viata, Rob Gillett a slabit184 de kilograme in doar 17 luni, scrie gandul.infor, care citeaza Daily Mail.

Tanarul, cunoscut pana acum drept „Omul Gogoasa”, a povestit ca lupta cu kilogramele in plus a inceput dupa ce medicii l-au avertizat ca sufera deobezitate morbida.

„Nu a fost usor sa iau aceasta decizie, mai ales ca stiam ca va trebui sa imi potolesc demonii”, a marturisit Rob. Perioada a fost cu atat mai dificila cu cat, dupa ce povestea americanului a fost prezentata in cadrul unei emisiuni de televiziune, acesta a inceput sa primeasca diverse mesaje jignitoare.

„Atentia pe care am primit-o in urma show-ului a fost oribila la vremea respectiva. Cineva mi-a trimis o cutie cu gogosi Krispy Kreme, in interiorul carora inserase bucatele de metal”, si-a amintit el. „Politia nu l-a prins pe cel care a facut asta, dar eu si familia mea am fost complet socati (...). Am simtit atunci ca show-ul nu m-a ajutat deloc, ba chiar dimpotriva”, a adaugat acesta.

Cu toate acestea, pentru ca viata sa era pusa in pericol din cauza obezitatii, Rob a decis sa isi incerce norocul din nou. El a inceput sa urmeze programul LighterLife, care impunea, printre altele, o dieta alimentara persoanlizata.

„Am stiut ca trebuie sa fac ceva in privinta greutatii mele”, a explicat tanarul. „Am incercat atat de multe diete in trecut, vizavi de care am fost foarte sceptic, dar atunci cand am mers la prima sedinta a LighterLife parca ceva m-a luminat. Pentru prima data ma aflam intr-un program de slabit care atingea problema din punct de vedere emotional, si care m-a facut sa imi dau seama ca, practic, mancand facea un nou pas catre moarte”, a continuat Rob.

Astfel, americanul s-a dovedit a fi extrem de perseverent, dornic sa obtina rezultatele mult visate. Schimbarea prin care a trecut i-a uimit in cele din urma chiar si pe apropiatii sai.

„Uneori, oamenii cred ca am suferit o interventie chirurgicala pentru micsorarea stomacului, dar sunt atat de mandru ca am reusit sa fac totul de unul singur (...). Atat de mult persoane au fost impresionate de cat de mult am slabit...”, a spus el.

Si totusi, Rob Gillett admite ca schimbarile carora a trebuit sa le faca fata l-au facut sa fie mai puternic si, totodata, sa-si doreasca sa ajute si alte persoane aflate in situatia lui.

„Cel mai bun lucru vizavi de faptul ca am slabit este ca sper sa-i pot inspira pe ceilalti si sa-i fac sa inteleaga ca este posibil sa slabesti daca ai sprijinul potrivit”.

Galerie Foto

omul_gras2
american performanta omul gogoasa obezitate morbida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008113 (s)