News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

6 Ianuarie 2016
1730 Vizualizari | 1 Comentarii
ninsoare aprilie
Miercuri, valorile termice vor continua sa creasca, dar vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in toata tara. In sud si in sud-est vor predomina ploile, in nordul si centrul Moldovei si la munte vor fi mai ales ninsori, iar in rest se vor semnala precipitatii mixte.
Se va depune polei, in prima parte a zilei in Muntenia si pe spatii mai restranse in Dobrogea si in sudul Moldovei, apoi cu caracter local in jumatatea de nord. In special in sud-est, ploile vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sudice si sud-estice, dar si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade. .

LA BUCURESTI:
Valorile termice vor continua sa creasca, astfel ca temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade. Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie, aceasta urmand a deveni, mai ales seara si noaptea, moderata cantitativ. In prima parte a zilei vor fi depuneri de polei. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.
JOI

IN TARA
Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade. Se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi predominant sub forma de ploaie in sud-est, ninsori in nordul si centrul Moldovei si in zonele montane si submontane si mixte in restul teritoriului.
Pe spatii restranse, cu precadere in orele diminetii, vor mai fi depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade.

joi in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006444 (s)